MAD

27-12-2020

Jul

 

Sylte

1stk ribbensteg der ikke er ridset, koges med 2 store løg og salt til det er meget mørt, ca 2 timer.Det tages op af suppen fefries for svær og småben, og skæres i fine små stykker. Kommes i aluforme og nogle laurbærblade stikkes ved. 6 dl suppe varmes op og tilsættes peber og evt.salt og 2 dl eddike, og 9 blade udblødt husblas. Må ikke koge. Suppen hældes i formene, så det lige  dækker kødet.

27-12-2020

Jul

 Nu er det jul,og vi har fået dejlig hjemmelavet julemad

Leverpostej

300 gr svinelever

300 gr spæk

hakkes sammen med et lille løg

en opbagning laves af 30gr.margarine og 30gr mel og 3dl mælk

det afkøles lidt, og et æg røres i. Smages til med salt og peber, ca. 2 tskf. Salt og

1/2 tskf.peber, leverblandingen røres sammen med opbagningen, fyldes i auluforme

og bages i vandbad ved 180 i 1 time.